fotoamatoryЗ початком XXI століття наступила нова ера фотографії  -  ера цифрових фотокамер і з нею прийшло нове поняття самої фотографії. З цифровою фотокамерою, комп'ютером і програмним забезпеченням для редагування фотознімків, ми отримали великі можливості для реалізації своїх творчих ідей і можливостей.
Сьогодні майже у кожного учня є цифровий фотоапарат, або мобільний телефон,  якими можна відзняти цікаві моменти нашого життя. Але для того, щоб фотографії були естетичними, потрібно знати деякі секрети цієї справи.     В гуртку юних фотоаматорів  навчають робити художнє фото, за допомогою цифрових та комп’ютерних  технологій.
Тому завдання гуртка юних фотоаматорів  полягає в тому, щоб надати дітям основи фотографії, наділити знаннями про різні жанри фотографії, допомогти набувати досвіду власної творчої діяльності, художнього смаку, творчої уяви, фантазії, сформувати інтерес до техніки і мистецтва.
Специфіка гуртка юних фотоаматорів дозволяє розвивати в гуртківців такі риси характеру, як посидючість, зібраність, цілеспрямованість, комунікабельність. Дитина тренується у вирішенні проблемних ситуацій, йде становлення її характеру. Особливо це помітно на прикладі соромливих дітей. Заняття фотографією допомагає їм знайти упевненість, відчути свою цінність, знайти своє місце в житті.

Керівник гуртка:  Боровик Георгій Іванович

Дистанційне навчання у гуртку Фотоаматори